Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital sales & Traffic manager till Boxer

I rollen kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för all försäljning, marknadsföring samt innehåll i digitala kanaler och digitala kundupplevelsen.

I rollen kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för all försäljning, marknadsföring samt innehåll i digitala kanaler och digitala kundupplevelsen.

Till Boxer söker vi nu enDigital sales & Traffic manager. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, från och med april till augusti 2017. Uppdraget är placerat på huvudkontoret på Kungsholmen.

 

Om jobbetSom Digital Sales & Traffic manager blir du en del av Boxers digitala avdelning. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för all försäljning, marknadsföring samt innehåll i digitala kanaler och digitala kundupplevelsen. Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla:

  • Driva relevant trafik till Boxers digitala plattformar samt arbete med att driva försäljningen från externa portaler.
  • Ansvara för att öka försäljningen på boxer.se samt genom KO portaler. En del av arbete innebär också att uppdatera information med erbjudanden och priser i de externa portalerna.
  • Optimering av medieinvesteringarna online.

Din profil  
Vi ser gärna att du har erfarenhet av e-commerce och är van att driva trafik med försäljning i fokus. För att göra det har du erfarenhet av SEM/ SEO och förståelse för Google Analytics. Du har en relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen är du en resultatorienterad person som är van, samt trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Du är en person som tycker om att ha ansvar och samarbeta i grupp. Du har ett stort intresse för försäljning och webb och mår bra i en framåtlutande miljö

Om vår kundBoxer TV-Access AB (Boxer) är en av Sveriges största tv- och bredbandsleverantörer. Vi har c:a 520 000 abonnenter inom TV, bredband och telefoni. Vår TV-lösning bygger på marknätet och internet, medan våra bredbands- och telefonitjänster levereras genom öppna fibernät. Boxer är en del av Com Hem Group. Vill du arbeta i en bransch i en stark förändringsresa, där kundernas krav och förväntningar ständigt ändras? Då tror vi du skulle trivas hos oss på Boxer. Vi vill leverera enkla och relevanta tv-, bredbands- och telefonilösningar. Och vi vill vara bäst på att göra det. Vi tror att vårt intresse för svenskarnas medievanor är en nyckel till vår fortsatta framgång. Att ständigt sträva efter en bra kundupplevelse är något som i ordets rätta bemärkelse genomsyrar vår verksamhet och vårt dagliga arbete.

När du blir en av ossSom konsult hos KIMM/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Om du vill veta merDu får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Erik Värendh Månsson, evm@kimm.se och konsultchef Paola Banegas, pb@kimm.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!